Alla inlägg under september 2011

Av aldrig - 6 september 2011 22:12

Jag tror jag är förälskad, Hon den där tjejen är så vacker. Första gången jag såg henne stannade mitt hjärta till, det pirrade, värmde i hela kroppen. Hon är så vacker.


våra blickar möts alltid, Vi verkligen stirrar varandra i ögonen.. 



Min fråga är,.. vad betyder dina, ?


Jag är en tjej. Som gillar en annan tjej.

Av aldrig - 6 september 2011 22:04

Har sökt mer jobb nu,. Statist jobb, och något för SVT. förväntar mig inget än. Men man måste börja, Någonstans.



Jag hoppas verkligen jag får något. 

Av aldrig - 6 september 2011 21:56

Pratade med studievägledaren i skolan i dag på rasten. Gillar henne. Hon är så trevlig, Hon inspirerar mig, Man ser på henne att hon är konstpersorn.  Hon har hämt tidigare att hon gilar gå på teater och sånt, Sen i dag berättade hon att hon var dansare, 


Vi kom även in på barn, Tonnårsgraviditeter.


trodde att jag hade fått mens i dag i skolan, men det hade jag inte, det fanns inte en endaste droppe i trosan, Vad fan har hänt?? Jag kan inte vara på smällen. Jag tog dagen efter piller. Vissligen hade vi sex efter det med men.. Nej.



Vad förklarar utebliven mens, Illamående. Speciellt på morgonen.. Tröttheten.. Mina migrän anfall.. Hur jag i skolan kan spy när som helst. Jag vill veta, Men jag vågar inte. Tänk om det finns ett barn, Tänk om det inte finns ett.


både svaren skulle såra mig.


Dock skulle det inte sitta fel att gå om kring i skolan nu i nian med gravid mage,.. hahah

Av aldrig - 6 september 2011 20:32

Det är bestämmt nu att det ska bli hål i min tunga och näsa nu,


Fick paket i dag från ;   Rekomenderar dom starkt, Deras pris, + att dom har MASSA Saker, inom piercing, till och med örhängen,  fejk piercingar, rikiga, töjningar osv, Och Kanyler .



http://piercing.nu/

 




Av aldrig - 6 september 2011 16:38

jag är vacker, du är vacker, alla är vackra. Oansett vad någon säger.


Jag ska äta lasange i dag, sista gången tills jag blivit underviktig, Då kan jag äta pasta igen, Det gäller även potatis/ris. Fast det kan jag äta på helgerna. För jag vill inte äta det,. Vill äta bara grönsaker/frukt från och med nu, 


Mycket bättre, Det kommer bli jobbigt i början men,, till och börja med i en månad inga Kolhydrater. 

Av aldrig - 5 september 2011 18:36

http://www.omnibuss.se/forum/index.php?topic=45089.0

Super...sorligt.. NYTAGNA BILDER PÅ TJERNOBYL.  


även info om resor dit,

Av aldrig - 5 september 2011 17:50

Jag vill ut på äventyr, i övergivna hus, Somingen typ varit i. Sånna där rikigt äckliga ställen. Som är hemsökta. Sjukhus/bunkrar/Hus,  Ja ni vet allt.

Tips i södermland/Östergötland/stockholm(???)

 det enda jag gjort är ett och annat inbrott i kolonistugor med mina förra vänner, Vandilaserat och gått i tunnlarna.. Som är avstängda. Dom andvändes till frakta sårade soldater på andra världskriget.

Det var mörkt, en vinter kväll,  vi hade slagit sönder en stuga, eller jag och en annan Punkare pratade, Han fick mig grina, Hans ord gjorde verkligen ont, Tills han gav mig en kram och några klunkar ur hans öl. En stund senare sprang vi för livet.  Och var i tunnlarna..


 Vi kom fram dit där tågen går, och Precis när jag frågade om tåg och dom hade sagt något med att tågen inte gick nu skrek ena killen '' IN MOT VÄGGEN, TÅÅÅÅÅÅÅÅG! När tåget hade passerat väntade vi en stund innan vi sprang över rällsen och klättrade upp för stegen i metall. Jag var skit packad. En av killarna som klättrade innan mig tog mina saker  och hjälpte mig, Efter det gick vi alla , efter en stund var vi framme, En stege til, sen kunde vi vara själva, i hemliget.

Det var den kvällen jag boffade första gången. Vi hittade halvtomma burkar och en rulle med stulna plastpåsar. Vi drack upp Kiren och all öl innan vi gick ut i nattens snöiga mörker. In på tunnelbanan i Medborgarplatsen och jag insåg att det stog vakter i spärren sprang jag vill hissen, böjde mig frammåt när en kvinna +  man kommer fram till mig.det var cervilpoliser(na) Dom tog mig och mitt ex till ett rum, ställde frågor, Kollade igenom min väska, en kort stund efter kom flera snutar. Jag skrek, slogs och sparkades,.





Jag fick ett val då. Antagligen MariaUngdom eller Polisen.


Jag tog mariaungdom. Hela nästa dag skrek jag på personalen, i bilen hem satt jag mede huvudet mot rutan, Det regnade nu, Det var Änglarna. Som grät med mig. 

Av aldrig - 5 september 2011 15:29

Kom precis hem från skolan, Vi var på reningsverket i dag. Trodde seriöst att jag skulle spy. 

Presentation


16 år.
Ätstörd
Ångestdrabbad
Gräsrökande
Pillerknaprande
Oönskad
Vegetarian


Gästbok!

Fråga mig

139 besvarade frågor

.

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Omröstning

Kärlek är för dom. Dom som har tur(?)
 Kärlek finns inte.
 ja,
 Nej.
 Vah?

Nedräkning.


Ovido - Quiz & Flashcards