Alla inlägg under januari 2012

Av aldrig - 30 januari 2012 22:00

Läkaren körde ju ner en pinne i min hals, Till provtagningen och så, Jag reagerade inte ens när han grävde runt med den.  Först var jag säker på att  jag skulle spy, Och så, Men inte alls.


Han vart förvånad som fan..antar att det har med mina spyfasoner att göra..

.

Av aldrig - 30 januari 2012 15:22

Jag är som sagt sjuk, Kan knappt sitta upp, Skola i morgon.. måste.Gymnasieval ju /:  Eller sista dagen att ansöka. Blä. Fan, Orkar inte !


Var på sjukhuset nyss. Ska fortsätta äta isglass och så tydligen.¨


Av aldrig - 29 januari 2012 15:20

Ska till banken och ta ut 20,000 när jag är frisk, På två år har jag tagit gjort av med över 150.000 på kläder, skor och inget alls, Känns lite nu när jag räknade igenom.. Fy fan.


Aja,  Måste cheka hur mycket jag har kvar. Måste ju ha pengar till körkort, och silikonbrösten, och min läppförstorning, Och så? 


Jag är 15 år och har redan ekomoniska bekymmer, Kanske för jag shoppar för få ner min ångest. Och.. Nu har jag ångest för jag vet att jag max har 70,000 kvar. Dom kommer ju ta slut innan jag fyllt 18 år.


Kanske borde skaffa  jobb? Bli Tobbes lilla hora igen. 

Av aldrig - 27 januari 2012 00:21



Jag hatar att svimma, Jag hatar det. Jag vill bli frisk.. Men det blir ju aldrig bra igen,


Såren läker med åren, Men ärren består.  


Jag ska börja äta nyttigt. Har lust att sluta räkna kalorier.. men det går inte.. Det är ett behov, Ett måste.

Av aldrig - 27 januari 2012 00:01

Har inte spytt idag, sen har jag ätit För mycket och för onyttigt.  Usch. Det går sådär med sluta hetsa och spy, 


I morgon blir det :


Fiberhavregrynsgröt + te.  


någon sallad, en banan, hallon, mango och max två pankakor till middag. Och lätt dryck, samt massa is för min hals, Hoppas att jag får halsfluss så jag inte  kan äta :)


Det hade inte  setat fel, 



Skulle gått på begravning idag med en vän, Hennes moster har nydligen gått bort, Men hon gick inte, eftersom hon dels är sjuk, och sen för ta hand om sin lilla syster, så jag har sovit hela dagen och ätit.. ):



fy på mig. Nej nu ska jag ta och se film, God natt.

ABE

Av aldrig - 23 januari 2012 19:21

ska till ABE imorgon eftermiddag på möte, 


Idag har jag ätit,,


Frukost:  1 halv dl fiberhavregrynsgröt, Med två suketer i och kanel.  Fördelen med suketer är att det nästan inte är några kalorier alls i, och kanel ökar ämesomsättningen, åt en liten macka till det med lite gurka på, Light smultron saft, te med suketer.. och lite sojamjölk. Ca 130 kalorier skulle jag tro.. 


Lunch : 1 muslibar + cocacola Zero. 85 kalorier


middag: Hetsade massa ):  Men mamma skulle ut med sopporna så.. Det kom upp. 


Har en hel chipspåse+ en vanlig cola.. vet inte när jag ska äta det, måste bli smal.. Känner hur fettet bara växer o växer, Har lust att spy upp allt, om det ändå var så lätt.. Fy fan. Måste skaffa bantningspiller fan


vill ut och springa, men dels är det halt och jag har migrän.. usvh usch usch. 


Jävla skit..nå. Ska dit i morgon.. 


Av aldrig - 23 januari 2012 01:05

det var då, jag läste det, och efter online testerna gjordes mina misstankar blev större,¨


Jag kan inte kontrolera pengar, måste köpa köpa köpa,  Och min realation med mat känner ni till, Och sex, jag ligger med killar jag knappt vet vad dom heter, eller helt oskyddat.  Och jag jag har ångest, panikattacker dock har jag tagit mig ur min despretion nydligen.



Jag vill vara lycklig, Jaag är det, men jag ..är inte som alla andra, Så länge jag inte får ADHD, Asperger eller dyl som diagnos blir jag glad, Borderline skulle vara , jag vet inte.



Jag vill bara slippa tänka på allt. Vara smal, leva hälsosamt. Vilket inte längre finns i min värld, Allt handlar  om kalorier... Allt, In,ut. kräkas, Mortion. fett. Vikt. Allt.



JAG vill slippa tänka på allt. Bli frisk, en gång för alla. min psykolog berättade också för mig att jag måste bli frisk för lyckas som skådespelare, Att en bra hälsa är viktigt i det tuffa yrket, Jag vill inte till hollywod, jag vill till dramaten, Men att jag måste bli frisk,.. bli lycklig. Har bestämt mig för sluta med alla piller också. Dricka alkohol ibland, men inte knapra concerta, boffa eller röka på. 

Av aldrig - 21 januari 2012 21:12

är yr,. har ont i huvudet. Mår illa. Fy fan, Skulle piercat naveln ju ):


är glad, jag och en vän har rett ut vårat bråk, tyvär har hennes familj som förut älskade mig vänt sig emot mig, för jag försökte berätta sanningen om henne för dom när vi bråkade, dom trodde på hennes snack. Och ja.. Dom vill inte veta av mig eller något, Och jag är aldrig mer välkommen hem till dom... 


För att hon och några andra sa att jag ljög om att hon både dricker, ligger med folk som hon inte känner, boffar och röker på. TROTS att hela hennes källare är fylld med plastpåsar och tomma hårspraysburkar, vinflaskor. Desutom knaprar hon concerta,... Men mer i 'bantningsyste' alltså äverdoserar hon inte som.. SOMLIGA här gör. Hehhe.-


Vi är vänner nu, igen. Men det kommer inte bli som förr. Eftersom hon bytt ut mig fint sagt,, Jaja.. Ligger halvdöd i soffan. blö

Presentation


16 år.
Ätstörd
Ångestdrabbad
Gräsrökande
Pillerknaprande
Oönskad
Vegetarian


Gästbok!

Fråga mig

139 besvarade frågor

.

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Omröstning

Kärlek är för dom. Dom som har tur(?)
 Kärlek finns inte.
 ja,
 Nej.
 Vah?

Tidigare år

Nedräkning.


Ovido - Quiz & Flashcards