Alla inlägg under augusti 2012

Av aldrig - 12 augusti 2012 18:25

Jag är kär, riktigt kär och mår kasst över detta,

 

för jag är stensäker på att det aldrig kommer bli vi, trotts snacket om ; ''när vi ses nästa gång..'' '' När jag kommer till dig..''  '' Jag tvingar dig att äta för jag bryr mig om dig..'' ''Jag ser att du mår riktigt dålig..'' ''Fyll inte läpprna, dina är redan perfekta..''  '' Dina höfter är helt underbara och jag älskar dom..'' ''Du är så jävla söt..''

 

Sen visade jag en bild på min syster och sa att hon var den finaste flickan i världen, och då sa han ; Nej, den finaste flickan sitter brevid mig just nu..

 

Han spelade även min favoritsång på gitarr, även om den var ostämd och han spelade fel blev jag helt trollbunden,

 

Jag törs bara inte berätta, hur jag känner för honom, för hej, här jag en ful hippie på 16 år och han är en snygg skinhead på 22 år, jag äter piller, han festar.. Ja ni hajar?

 

 

 

 

Av aldrig - 11 augusti 2012 21:22

Har inte kunnat blogga, äta, kissa, eller bajsa sen torsdags.Eller äter nu en banan och lite nötter, Sitter ute och väntar på han ska komma tillbaks..Lär vell dröja.Hah, om ni bryr er är han en tia i sängen, trots att han kommer snabbt.Han är den enda jag verkligen drömmer om att ge ett blowjob.. Nej fy så illa jag mår, Ps. Han har anroexia.Eller ja, hade.Höll på svimma förut och då berättade han det, att han hade det.Men ack så smal denna man är, hans mage är hård som sten, kan ju bero på hans sexpack...haha ;)

Av aldrig - 10 augusti 2012 09:44

Han har åkt till jobbet nu, har rökt och druckit lite,Längtar så tills han komme hem igen, Innan han gick kom han till sängen och kramade mig, sedan gav mig en kyss.Han är fin han, och pussade mig på kinden regelbundet under hela natten,Jag tycker han är fin, massa fin.Igår när vi kollade på film satt han och skrev sms om hur fin jag var, sen höll han mig i handen under täcket,Lite sisådär oskyldigt.Fast han syrra vet att vi har nuppat. Haha.Sen ska jag tydligen bli tvångsmatad ikväll av systern, Hon vet nog om min äs, eller ja..vi pratade lite om det förut.Nej nu ska jag sova för få tiden gå snabbare.

Av aldrig - 10 augusti 2012 06:15

Har haft en mysig natt, Jag är däremot orolig och misstänker att denna unga man är ätstörd precis somMig,. Han är så skinny :$

Av aldrig - 9 augusti 2012 00:39

Jag ska åka iväg, till en vän. Ska bli skönt att komma bort ett par dagar, men är nervös att han ska tycka jag är fet, ful äcklig, pundare, tjackluder, hora osv..

 

och framför allt hans stora syster som är en sådan tuffing,.

 

 

Jag gillar honom, men är så rädd.. att bli sårad, klampad på, stämplad som slampa, för snart har jag legat hela laget runt med hjälp av mina bästa vänner, det känns mindre bra, Faktiskt så saknar jag att vara liten, söt, okysst, oskuldsfull.

 

Och nu, nu är det en självklarhet med sex, att knulla sönder varandra om man ses, övernattar osv.

 

åååh, jag är så nervös.

 

sköt om er älsklingar, och ni som komenterar massa skit, så bryr jag mig inte alls om er, det enda som händer är att jag spärrar era ip-adresser från att komentera. Men ni andra, ni är helt underbara.

 

 

Kommer uppdatera på fredag, när jag troligen åker dit. Samt fixa några inlägg eventuellt, annars skriver jag på söndag som sagt,

 


Ps. Kommer inte behålla något jag äter där nere, Allt ska upp. Ska kräkas tills jag spyr galla.

Av aldrig - 7 augusti 2012 02:58

det gör ont att du bara skiter i mig, att du raderat mig ur din värld.


Som om vi aldrig träffats.

Av aldrig - 6 augusti 2012 18:35

Åh, ska börja med mitt projekt snart, ska bli Nice.Dock kan jag inte börja förs jag är 18 då det ingår nakenhet.Porr, förnedelse, sex och konst.Men finns ju ett par saker jag kan göra redan nu, mer kommer jag inte säga, förutom att jag ska bli större än widersteth!

Av aldrig - 6 augusti 2012 15:17

att tvingast ta kokain, att tvingas ta amfetamin.


Dom tvingade oss välja, jag var så jävla rädd. Det var ta eller dö på plats.


Jag har inga erfarenheter alls av cox. Inga alls jag valde affe.






Han var där sen också, sist vi sågs var på spelningen när vi bråkade, innan du tog bort mig på facebook, innan jag insåg att du var en hemsk männikska. Men ack, vad jag saknat dig, din kram du gav mig. 

 

senare stötte vi på mr x, jag låg med honom, helt öppet, mitt på en gångväg. 

hans kropp var fortfarande lika äcklig och oatraktiv som hans ansikte då som nu, stor kuk hade han iaf fått.fast det spelar ju ingen roll om man inte han använda den, 



jag älskar din famn. 



hjälp mig.hjälp mig.hjälp mig nu. hjälp mig någon.

 

 

jag hatar det, jag vill inte leva såhär.

 

 

and i dont wannna live this life, if i cant live fore u,

Presentation


16 år.
Ätstörd
Ångestdrabbad
Gräsrökande
Pillerknaprande
Oönskad
Vegetarian


Gästbok!

Fråga mig

139 besvarade frågor

.

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Omröstning

Kärlek är för dom. Dom som har tur(?)
 Kärlek finns inte.
 ja,
 Nej.
 Vah?

Tidigare år

Nedräkning.


Ovido - Quiz & Flashcards