Alla inlägg under februari 2012

Av aldrig - 7 februari 2012 01:34

Vad är det inte alla jävla äckeln förstår? Jag vill inte ligga eller diskutera sex med dom, Jag mår skit. Jag har en som jag vill ligga med. En gång för alla. Gott göra dig sen sist. Fattar inte varför alla jävla killar och brudar börjar spama mig så fort jag har något på G.


även om det inte är förhållande jag har på  nu, KAN DOM VELL VISA RESPEKT? urg jag är så äcklig.

Av aldrig - 6 februari 2012 16:35

Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.


Förstog ganska snabbt vad saken gäller. Låt det bli helg. Låt det vara bra.


Jag längtar till i kväll, När jag återigen kan skära upp mina feta ben och armar. Sen ska jag ut. Ta en bira och en cigg ute i kylan. 


Snälla. Du måste komma i helgen, Jag måste se dig ensam. Bara du och jag. Följ med mig hem. Innan dess kan jag inte släppa tankarna om dig. Och det gör ont ont ont ont.

Av aldrig - 5 februari 2012 22:11

Skärde upp låren nyss. Armarna med, Kröp ner i badet. Skar mer. Det är avslappnande. En njuting. Jag tycker det är skönt. Jag har så mycket ångest. Käkade nyss. Två pannkakor och en macka. Det var det första sen jag åkte. 


Jag hatar ångesten efter man legat och åkt hem. Längtar  tillbaks. Jag fäster mig vid folk så enkelt. Vill veta vart jag har folk. Orkar inte skriva mer just nu. Bye.

Av aldrig - 5 februari 2012 20:58

Jag är hemma nu, Vi trängde ihop oss i hans säng, Han höll om mig,låg och viskade till varanda hela natten, Vi diskuterade allt från politik till sex.Jag killade hans nacke. Sen kom vi allt närmre, jag var nervös. Ja ville, Ja ville verkligen. Men jag vågade inte. Ingen av oss hade nämnt ordet SEX, eller att vi skulle ha det, Han to mig på mina bröst, Tröck upp mig högre upp. Rörde mig över hela kroppen. Kysste och naffsade.


Jag har aldrig varit.. så vad ska man säga förut? hans syster låg på hans golv och sov.  Jag låg i hans famn. Och jag var helt stenis på att han ville samma. Samma som jag hade känt hela kvällen. Kemin.


Han lirkade av mig trosorna och viskade några ord om att han skulle förlänga spelistan innan han snabbt kom tillbaks. Han viskade i mitt öra och frågade ; är du bra på att suga? Ja svarade först självsäkert JA. Men sen ''Eller alltså jag vet inte..'' Han bad mig gå ner på han, Och jag viskade tilbaks. Inte nu när hon är här. Han tog tag i mig,. lyfte upp mig och la mi på rygg. Vi Låg med varandra. Jag trodde inte att det skulle ske helt ärligt. Dock kan jag säga er en sak. 


Jag har aldrig haft ett sådant skönt sex i hela mitt jävla liv. Trots att vi var tysta som möss. Det var helt lovely. Perfekt. Insåg nyss att jag har bitmärken på mina bröst, min hals. Men.. Det får mig tänka på han. Saknar han. Trots att vi snart ska ses igen. Längtar. Hoppas vi kan få vara ensmna då. Att du stannar kvar hos mig. 

Av aldrig - 4 februari 2012 17:51

Idag har jag ätit :


fruktsallad på  en halvbanan. Sex hallon, en kiwi och lite mango. En rostad macka. Och en halvmåltidsersättning,


Rätt nöjd ! Nej. Nu måste jag rusa, Ska duscha. Sen dra till stockholm ! 


Det verkar som vi får ses fortare än planerat :*  


Om jag har några läsare i stockholm kanske ni vill ses en snabbis i morgon? Komentera isf. 

Av aldrig - 2 februari 2012 12:38

gång på gång,det gör ont, Har ånest är rädd för att bli ensam kvar.

Av aldrig - 2 februari 2012 02:32


Snart dräggjävel.. snart..

Av aldrig - 2 februari 2012 00:20

Man blir proppmätt av tabletterna, åt två msk potatissallad sen var jag mätt. Men jag är ju så att ALLT måste upp. Kan inte lämna mat. Sitter kvar sen jag var liten, på min förra skola, Vi FICK inte slänga något, om man gjorde det blev man indragen i köket, utskälld av kocken, eller i klassrummet framför läraren.  ibland  gömde jag maten i fickorna, i 6an.. men.. sen blev det återigen en tvångstanke nästan att allt skulle upp.



Jag är osäker igen.Pojkar är speciella.. litar inte på någon. 

Presentation


16 år.
Ätstörd
Ångestdrabbad
Gräsrökande
Pillerknaprande
Oönskad
Vegetarian


Gästbok!

Fråga mig

139 besvarade frågor

.

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Omröstning

Kärlek är för dom. Dom som har tur(?)
 Kärlek finns inte.
 ja,
 Nej.
 Vah?

Nedräkning.


Ovido - Quiz & Flashcards